Hoe versterk je je immuniteit ?

Versterk je immuniteit met voedingssupplementen van Urmale

Body Atelier is een officieel verdeelpunt van Urmale voedingssupplementen.

Bij ons kun je terecht om alle supplementen te bestellen en ter plaatse af te halen. Wil je eens detoxen? Dit kan met Bupleuran, Cyboldoran en Solidagonex. Wil je je immuniteit versterken dan kan dit met Immunaran. Voel je je ziekjes dan hebben we een natuurlijk antibioticum Tropa-cat dat zowel virale als bacteriële infecties bestrijdt.

Heb je specifieke vragen over bepaalde zaken, aarzel niet ons te contacteren, we geven je met plezier meer uitleg over het aanbod voedingssupplementen.

Urmale

Urmale is een fris en jong bedrijf dat garant staat voor kwaliteit. Hun grondstoffen worden grondig geanalyseerd alvorens ze ze aankopen en ze werken enkel met leveranciers die reeds gedurende jaren hun naam en faam verworven hebben.

In alle suplementen maken ze gebruik van extracten, deze zijn 3 tot soms 20 keer sterker dan gewone plantenpoeders. Ze werken met extracten van zeer hoogstaande kwaliteit.

Hun research team is voortdurend bezig met te zoeken naar nieuwe produkten, nieuwe ingrediënten, nieuwe voedingssupplementen om aan de vraag van de klanten te voldoen.

Urmale beschikt over het ISO 9001:2000 certificaat dat aan de klant een bevestiging biedt van hoogstaande kwaliteit. Al hun produkten werden geregistreerd en kregen een notificatienummer van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen. (FAVV).

Immunaran
  1. Immunaran is met name effectief bij het bestrijden en voorkomen van infecties zodat het lichaam minder vatbaar wordt voor infecties zowel pulmonair (longen) als intestinaal (darmen).
  2. Immunaran is ook aan te raden bij allergieën, voor ouderlingen, in stress-situaties en vooral bij kinderen die vlug vatbaar zijn voor infecties.
  3. Het dient ook als hulpmiddel bij patiënten die chemo- of radiotherapie ondergaan.
  4. Belangrijk is dat Immunaran ons immuniteitssysteem gaat versterken maar geen overstimulatie teweeg zal brengen.
  5. Geen contra-indicaties bekend

The four components to keeping your immune system healthy are good nutrition, excercise, breathing and meditation
Ann Boroch