MAANDAG
9u30Basic Alignment Yoga
Niet op Paasmaandag
17u45Pilates
Niet op Paasmaandag
19u00Yin/Yang Yoga level 1-2
Niet op Paasmaandag
20u30Alignment Yoga level 2
Niet op Paasmaandag
DINSDAG
09u00Alignment Yoga level1-2
17u30 Alignment Yoga level 1
Niet op 3 april en 10 april
19u00Alignment Yoga level 1
20u30 Restorative Yoga
WOENSDAG
09u00Pilates
Niet op 4 april en 11 april
17u45 Basic Alignment Yoga
19u00Alignment Yoga level 2
20u30Alignment Yoga level 1
Niet op 4 en 11 april
DONDERDAG
09u30Alignment Yoga level 1
18u30Basic Pilates
19u45Alignment Yoga level1-2
VRIJDAG
09u30Basic Alignment Yoga
12u15Basic Pilates
Niet op 30 maart, 6 april en 13 april
18u15Mindful Yin Yoga
laatste les op 30/3, vanaf 2/5 op woendag
ZATERDAG
09u30Pilates
10u45Alignment Yoga level1-2

Yoga

BASIC

BASIC  ALIGNMENT  YOGA
Dit zijn yogalessen voor mensen die nieuw zijn in alignment  yoga. De houdingen worden stapsgewijs opgebouwd. De principes voor een goede uitlijning van het lichaam worden aangeleerd samen met verschillende ademhalingsvormen. De intensiteit van de lessen is laag  voor velen is dit ook een reden om de BASIC lessen te volgen.

LEVEL 1

ALIGNMENT YOGA LEVEL 1
Dit zijn lessen op een gematigde intensiteit. De houdingen worden stapsgewijs aangeleerd. Er wordt veel aandacht besteed aan de correcte uitlijning van het lichaam en aan de ademhaling. Er wordt vloeiend gewerkt, in een flow (vinyasa) die de houdingen (asanas) met elkaar verbindt.
 De intensiteit is iets hoger dan de Basic alignment yoga.

LEVEL 2

ALIGNMENT YOGA LEVEL 2
Volgde 
 je reeds 10 level 1 lessen en wens je je verder te verdiepen in yoga dan ben je in de LEVEL 2 lessen op je plaats. In deze lessen gaan we vlotter naar de eindhoudingen. Er komen ook meer uitdagende houdingen aan bod. Level 2 vereist meer kracht, souplesse en concentratie dan level 1 lessen. De intesiteit van deze lessen is stevig maar het blijft nog steeds fun!

LEVEL 3

ALIGNMENT YOGA LEVEL 3
Deze lessen zijn voor open voor iedereen, er worden aanpassingen gegeven voor elk niveau aanwezig in de les. De intensiteit is matig tot stevig.

Pilates

BASIC

BASIC PILATES
Dit zijn pilates lessen voor mensen die nog nooit pilates gevolgd hebben of die nog niet alle principes onder de knie hebben, of voor mensen met fysieke klachten. In deze lessen wordt er veel uitleg gegeven over de oefeningen en waarop men moet letten, er wordt met  “building blocks” ( =vereenvoudigde varianten van de oefeningen) gewerkt Nu en dan wordt er een leermoment ingelast. Er wordt met nadruk gewerkt aan het versterken van het powerhouse, het centrum, en we leren op de juiste manier ademen.

LEVEL 1

PILATES
Heb je minstens 10 BASIC PILATES lessen gevolgd en je hebt al wat kennis van de oefeningen, de ademhaling en hoe je powerhouse werkt ; dan ben je klaar om de PILATES lessen te volgen. De intensiteit van de lessen ligt hoger dan bij de BASIC PILATES + er zijn al wat meer oefeningen.

LEVEL 2

ADVANCED PILATES
Hier wordt men verondersteld de oefeningen te kennen, de overgangen worden ook telkens uitgewerkt. Momenteel zijn er nog geen PILATES ADVANCED lessen in ons aanbod, maar dit weerhoudt ons niet om tijdens de PILATES lessen nu en dan naar een PILATES ADVANCED reeks toe te werken. ☺