KINESITHERAPIE
Massage, revalidatie, ademtherapie en oefentherapie bij medische problemen op voorschrift van huisarts of specialist. Deze behandelingen worden gedaan door Benny Demeulenaere, gediplomeerd kinesist.

SHIATSU: €60/sessie
Shiatsu is een oosterse vorm van drukpuntmassage op de energiebanen, zijnde de meridianen. Het brengt ons lichaam energetisch terug in balans en stimuleert de zelfgenezende kracht van het lichaam met als voordelen:

 • interne stoornissen en ongemakken corrigeren
 • gezondheid bevorderen en bewaren
 • rust bevorderen: spanning wordt ontspanning
 • ziektes te helpen voorkomen en mogelijks genezen
 • je levensenergie verhogen en beter laten stromen
 • bewustwording van je lichaam en geest

We bekijken de persoon op een holistische manier, rekening houdende met alle facetten: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel als één geheel.

Beschouw je energiekanalen als kleine bosriviertjes die vol stenen, omgevallen bomen en afval liggen… shiatsu zorgt ervoor dat je eigen riviertjes terug opgeruimd zijn zodanig dat het water(je eigen energiestroom) terug in alle kracht kan stromen!
Onze meridianen zijn onder andere verbonden met onze organen, met emoties, met fysieke lichaamsdelen. Hierdoor wordt je als persoon terug naar je eigen krachten en weerstand gebracht.

Een ontspannende shiatsumassage werkt meer algemeen, terwijl er met shiatsutherapie naar je specifieke klachten toe gewerkt wordt. Blokkages, spanning en stress worden losgemaakt. We baseren ons hierbij op de 5 elemententheorie en de principes van yin-yang. Na de behandeling krijg je ook advies voor thuis : oefeningen, voeding, coaching,…

Deze therapie wordt gegeven door Benny Demeulenaere, gediplomeerd shiatsutherapeut.

MASSAGE: €60/sessie
Massage geeft een ontspannende en heilzame werking voor lichaam en geest. Door middel van verschillende technieken bekom je ontspannen spieren of activeer je je spieren net met een goede doorbloeding… Verkrampingen worden opgelost en je verwent jezelf met een zeer relaxerend gevoel achteraf.
De massages gebeuren met aangepaste olie volgens jou nood, al dan niet verwarmd. De technieken zijn een mengeling van klassieke massage, shiatsu en ayurvedische massage.

Deze massages worden gegeven door gediplomeerd kinesist en shiatsutherapeut Benny Demeulenaere.

VOETREFLEXOLOGIE: €40/sessie €350/10 sessies
Voetreflexologie of reflexzonetherapie is een volkomen veilige ontspanningstherapie met als doel de lichaamsfuncties te normaliseren. We helpen het lichaam afvalstoffen af te voeren en het lichaam terug in harmonie en evenwicht te brengen.
Het is een Chinese drukpuntmassage van de voet, enkel en onderbeen. Alle organen, klieren en lichaamsdelen staan in verbinding met de punten op de voet. Drukpuntmassage op deze punten zorgt voor een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam.
Voetreflexologie brengt verlichting van spanning en stress, verbetert de doorbloeding en heft blokkades op in het zenuwstelsel.
Uit ervaring blijkt dat je na 1 sessie op korte termijn een positief resultaat ervaart, na de 2de sessie wordt deze termijn met enkele dagen verlengd. Na een 5-tal wekelijkse sessies verkrijgt men een positieve evolutie in de algemene toestand.

Deze therapie wordt gegeven door Christel Meulebroeck, gediplomeerd voetreflexologe.

Voedingssuplementen – Urmale

Urmale brengt hoogwaardige producten op volledig natuurlijke vegetarische basis. Ze maken gebruik van extracten die 3 tot soms 20 keer sterker zijn dan gewone plantenpoeders.

Urmale beschikt over ISO9001:2000-certificaat dat een bevestiging biedt van hoogstaande kwaliteit. Alle producten zijn geregistreerd door het Federale Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV). Toepassingen :

 • Anti-oxidanten en immuniteit
 • Detox:  zuiveren – ontgiften – ontzuren
 • Energie en vitaliteit
 • Ademhaling en luchtwegen
 • Slaap en nervositeit
 • Bloedsomloop

Deze supplementen kan je verkrijgen in Body Atelier. Contacteer ons voor meer info, we helpen je graag verder!