"If it doesn't challenge you - it doesn't change you"

Emmely

Mensen typeren me vaak als een rustig persoon, maar in mijn hoofd is het echter nooit stil…
Op zoek naar wat meer beweging (en iets meer ) in mijn leven, kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Wekelijks volgde ik een Vinyasa yogales. Maar het bleef niet bij één keer in de week. Ik kreeg de smaak te pakken. Yoga werd een deel van mijn leven.
Via de Vinyasa yoga voelde ik me sterker worden en bouwde ik meer spierkracht op. Toch had ik het gevoel dat er iets ontbrak. En toen volgde ik mijn eerste Yin yogales. Ik wist meteen wat ik miste; balans. Na het krachtige leerde ik hier ook om mijn spieren te ontspannen en gewoon te ‘zijn’.
Tijdens de Yin houdingen leerde ik luisteren naar mijn lichaam, durfde ik (na een tijdje) los te laten en te vertrouwen. Het werd ook rustiger in mijn hoofd en na een drukke werkdag kan ik echt genieten om tot rust te komen op mijn yogamat met in de buurt een bolster of dekentje ter ondersteuning.
Yoga zorgde ervoor dat ik terug de moed en kracht had om mijn leven een nieuwe wending te geven en mijn grenzen te verleggen. Want wat je leert op je yogamat neem je ook mee naar buiten.
Aangetrokken door de positieve invloed van yin/restorative houdingen volgde ik o.a. opleiding bij Myriam Wagner, Marcel van de Vis, Anat Geiger en Veda Ela.

In het kort

Emmely is docent Restorative Yoga & Yin Yoga.

Emmely geeft volgende wekelijkse lessen:

Workshops, trainings, bodywork met Emmely:

Doceert momenteel geen workshops.