"If it doesn't challenge you - it doesn't change you"

Anusara Yoga 1

Deze thematische & dynamische yogales is gebaseerd op de Anusara Principles of Alignment ® en is een combinatie van mindful ‘flowen’ en houdingen vasthouden om een dieper begrip te krijgen van yoga en van je lichaam, geest en ziel. Elke les is een algemene practice met speciale aandacht voor een specifiek lichaamsdeel of een bepaalde actie waarbij de fysieke practice wordt verbonden met het filosofische aspect van Yoga. De creatieve verweving van toegepaste filosofie met beweging zal je perspectief en ruimte geven om met een open blik door het leven te gaan.

Volg je al een tijdje de Anusara basic lessen of een andere stijl van actieve yoga, dan is dit een ideaal niveau om in te stappen.

Het tempo van de les is matig, er wordt veel aandacht geschonken aan een goede uitlijning van het lichaam en aan een goeie ademhaling.

Denk eraan om eventuele fysieke klachten vooral te melden aan de docent. Dan kan er rekening mee gehouden worden!

Lesrooster Anusara Yoga 1

Wat is de prijs?

We werken met beurtenkaarten, wat betekent dat je zelf kunt kiezen welke lessen je meevolgt op het moment dat het je zelf past.
Je kunt eenvoudig hier online een beurtenkaart naar wens kopen – wij zorgen er dan voor dat die klaar ligt bij je eerste bezoek!

Niet zeker of Anusara Yoga 1 iets voor jou is?

Christel en Benny adviseren je graag én vrijblijvend bij je keuze!