"If it doesn't challenge you - it doesn't change you"

Onze docenten

Steeds professioneel, vol ervaring.

Body Atelier is een eigentijdse Kortrijkse yoga- en pilatesstudio die professionele ondersteuning biedt aan mensen die op zoek zijn naar evenwicht tussen lichaam en geest.

Verlevendigen en verlichten

Een plek om lichaam en geest te koesteren.

Body Atelier is een rustige, eigentijdse ruimte verscholen tussen het groen op ‘t “hoge” in Kortrijk. Een ruimte voor diegenen die de vele voordelen van yoga en pilates willen benutten in al hun facetten. We richten ons op het klein houden van klasgroottes (max. 20 studenten) om studenten op individueel niveau goed te coachen en te instrueren. Deze persoonlijke service is ons kenmerk geworden en onze lessen worden op hun beurt vaak gevolgd via de beurtenkaart.

Onze docenten hebben verschillende achtergronden en disciplines, waardoor Body Atelier een divers expertisecollectief is.

Anusara Yoga, Aerial Yoga, Klassiek Pilates, Meditatie, Filosofie

Christel is Certified Anusara yoga docent, Aerial Yoga docent en Klassiek Pilates docent. Ze geeft zowel individuele- als groepslessen. Christel geeft Alignment Yoga Flow teacher training en helpt mensen te evolueren naar deskundige lesgevers.

Alignment Yoga, Aerial Yoga

Heleen volgde de opleiding Alignment Yoga Flow teacher training in Body Atelier en is ook Aerial Yoga docente.    

Kine, Shiatsu, ThaiVedic Inspired therapie, Yoga, Yoga Nidra

Benny is kinesist, Shiatsutherapeut, ThaiVedic Inspired therapeut en yogadocent. Hij geeft zowel individuele- als groepslessen. Hij deelt ook zijn kennis in de Alignment Yoga teacher training.

Psycho-energetisch coach, Reiki master en klankwerker

Rita is psycho-energetisch coach, Reiki master, yoga nidra docent en klankwerker