"If it doesn't challenge you - it doesn't change you"

inspiratie

Op zoek naar evenwicht tussen lichaam en geest.

Is meditatie zweverig? Is meditatie moeilijk?

Helemaal niet! Integendeel….

In Body Atelier baseren we ons op Tantrik Yoga.

Het doel van Tantrik Yoga is om volledige intimiteit met de realiteit te ervaren. Om te zijn met wat er ook mag in je omgaan op dit moment en daar ook helemaal ‘ok’ mee te zijn.

Tantrik Yoga of Tantrik meditatie zijn holistische oefeningen om alle onderdelen van onszelf te integreren als aspecten van de totaliteit van onze ervaringen. Bijvoorbeeld: het verweven van de ademhaling, gewaarzijn, visualisatie, mantra’s en lichaam naadloos samen in één oefening.

Op deze manier werken we aan het versterken van ons ‘energetisch lichaam’. Een sterk energetisch lichaam is in staat om alle ervaringen te kunnen ‘verteren’. Daardoor kan je je ook gaan bevrijden van ‘velcro’ gedachtes en ‘velcro’ emoties die je er misschien van weerhouden om helemaal ‘vrij’ te kunnen van het leven genieten.

Jezelf bevrijden van deze gedachtes en emoties laat je toe helemaal ok te zijn met wat is.

Tantrik meditatie brengt je in connectie met wie je werkelijk bent, met je werkelijke natuur; een rust die er altijd is, niet iets die je moet creëren of onderhouden.

Tantrik Yoga is een moeiteloze inspanning. 🙂

Spiritual Practice really doesn’t even properly begin until we can actually sit down right in the middle of wherever we are, whatever we’re experiencing, and allow it. _ Adyashanti

Logo Bodyatelier Yoga and More

Body Atelier in Kortrijk is een eigentijds body- en mind centrum dat professionele ondersteuning biedt aan mensen die zoeken naar evenwicht tussen lichaam en geest.

Recent toegevoegd

Body Atelier Instafeed