"If it doesn't challenge you - it doesn't change you"

inspiratie

Op zoek naar evenwicht tussen lichaam en geest.

Hoe begin je aan yoga? Hoe doe je pilates?

Body Atelier Kortrijk - yoga pilates
De zomer is voorbij…

Het zit er weer op. Velen zullen melancholisch naar de voorbije periode terugkijken nu iedereen weer de draad moet oppikken.
De jeugd moet terug naar de schoolbanken en de rest van ons moeten terug naar het werk of de dagelijkse vaste dagtaken.
Soms voelen die normale zaken weer abnormaal wanneer we er een tijdje afscheid van genomen hebben. Enkele uren later zijn we er weer volledig mee vertrouwd en kunnen we inderdaad slechts herinneringen oproepen aan die periode in de zomer.
Het is ook een periode voor nieuwe uitdagingen, nieuwe hobby’s, nieuwe manieren om jezelf te ontwikkelen.

Wil je starten met het beoefenen van yoga of pilates?

Velen onder jullie zouden er graag mee starten , maar blijkbaar ligt de drempel voor velen nog hoog.
Vooral voor yoga lijkt dit zo en dit hoeft echter niet zo te zijn. Yoga is geen hocus pocus, noch een religie en je hoeft ook niet soepel te zijn om ermee te beginnen.
Het enige wat je nodig hebt is de WIL om het te doen.

Nieuwe start – nieuwe energie…

Hoe kunnen we nieuwe uitdagingen het best aangaan?
De enige manier om een nieuwe uitdaging aan te gaan en er ook in te slagen om stand te houden is als je er met toewijding aan begint.
Overtuig jezelf dat wat je wilt je ook zal kunnen, zolang er maar toewijding is, zolang er maar liefde is. Als je iets wilt bekomen, als je iets wilt kunnen, als je iets wilt onder de knie hebben doe het met toewijding. Dezelfde toewijding waarmee een ouder voor zijn kind zorgt of een kind voor zijn hond zorgt. Dezelfde toewijding waarmee Martin Luther King & Ghandi hun droom verspreid hebben. Ja, zo intens is toewijding…
Doe het met liefde, wees “in love”, wees “engaged” dan gaat alles bloeien en zich openen en wordt alles mogelijk. Daarna zal je versteld staan van hoeveel je daarvoor terugkrijgt.
Waarop wacht je?

Van nul beginnen?

Ideaal om met yoga of pilates te starten zijn de ” start to- reeksen”, meer uitleg hierover vind je onder workshops van onze site. Passen deze data niet in jouw persoonlijke agenda? Geen nood, dan ben je heel welkom in onze Anusara Yoga Basic lessen. Zie “lessenrooster”.

Ik ben de liefde, de machtigste kracht achter elke handeling
-St-Germain

Logo Bodyatelier Yoga and More

Body Atelier in Kortrijk is een eigentijds body- en mind centrum dat professionele ondersteuning biedt aan mensen die zoeken naar evenwicht tussen lichaam en geest.

Recent toegevoegd

Body Atelier Instafeed